Book Now
Andre destinasjoner

  • 22475563_l

Andre destinasjoner

from $175 /night
Kroatia, Malta, Portugal og Ungarn er gode alternativer for bedriftens neste konferansereise til utlandet!

Budapest, Dubrovnik og Praha er populære reisemål

TeamTravel ordner kurs- og konferansereisen for din bedrift – spesialisten på firmaturer til utlandet!

Dubrovnik

Dubrovnik skryter av å være blant verdens vakreste – og det er vakkert!
Byen passer perfekt for kurs- og konferansereiser. TeamTravel har et spennende opplegg med både båttur og besøk på vingård. Denne kroatiske perlen blir stadig mer populær. Byen har en gammel og ny del. Gamlebyen, Stari Grad står på UNESCOS verdensarvliste og er nærmere 1300 år gammel. Det er også deilig å ta en dukkert i Adriaterhavet!

Split

Herfra er det populært å ta bedriftene med på teambuilding. Vi sørger for at dere får herlige dager på Adriaterhavet i seilbåter! Split er Kroatias nest største by. En moderne og kulturell by med et overkommelig prisnivå. Byen ligger på en halvøy omkranset av mektige fjell og vakre Adriaterhavet. Det er enkelt å  komme seg hit, med direkteflyvninger fra mange norske byer.

Porto

Porto er kjent for sin portvin og vinproduksjon og byen bør oppleves både til lands og til vanns. Porto er bygd på sju høyder og de gamle trikkene i byen er sjarmerende. I sentrum finner dere koselige restauranter, barer og et bra uteliv.

Cascais og Estoril

Sjarmerende fiskerlandsbyer hvor TeamTravel har lang erfaring med å ha med grupper. I Estoril er det full fart, mens Cascais har en noe roligere atmosfære.
Estoril & Calcais ligger et par mil vestover fra Lisboa, og her er det fantastiske strender. Byene passer meget bra til kurs, konferanser og kick-off.
Estoril er hot blant fiffen og de kongelige.

Valetta – Malta

Valletta er en av Europas minste hovedsteder, men byen har massevis av sjarm! Rik historie, mye kunst og arkitektur. Her kryr det av butikker og restauranter. Byen har hele 25 kirker å by sine 6000 faste innbyggere og bedrifter på kurs- og konferansereiser. En perle av en hovedstad som bør oppleves!

Budapest

Den elegante storbyen Budapest overrasker med fantastisk arkitektur! Ungarns største by og landets hovedstad er rik på historiske severdigheter og kultur. Budapest var opprinnelig to byer beliggende på hver sin side av Donau, Buda og Pest. Byene ble samlet til en storby i 1873. I dag er flere deler av Budapest tatt opp på UNESCOs verdensarvsliste. Det gjelder slottshøyden med Buda-slottet, breddene langs Donau og den flotte avenyen Andrássy.
Budapest er kjent for sine mange Spa- og badeanlegg med helsebringende termalvann. Storbyen har også et rikt uteliv med noe for enhver smak. Her er det dessuten billig shopping og billig tannlegebehandling!

Praha

Praha er uten tvil en av de aller vakreste byene i Europa. Byen som er delt i to av elven Moldau, er en av de mest spennende storbyene i sentral-Europa. I den tsjekkiske hovedstaden finner du en rekke severdigheter og museer, i tillegg til gode shoppingmuligheter og et pulserende uteliv. Opp gjennom historien har storbyen hatt en sentral rolle som sete for fyrster og konger. Storbyen hadde på 1300-tallet en av sine bedre perioder hvor en rekke av byens største attraksjoner ble bygget som blant annet Karlsbroen og St. Vitus-katedralen. Praha var i sin tid Europas tredje største by.

 

Kontakt oss!

 

logo

Comments are closed.