Book Now
Baltikum
Baltikum er et populært reisemål for kostnadsbevisste bedrifter. Her får man mye for pengene.

  • 14783218_l

Baltikum

from $120 /night
Noe for enhver smak! Baltikum er en fellesbetegnelse for landene Estland, Latvia og Litauen som representerer nye og spennende muligheter for norsk næringsliv. Det er stadig mer populært å reise...

Tallin – Estland

30247.jpg

Tallinn byr på middelalderstemning, supert uteliv og shopping. Dessusten er det billig og mye god mat! Estlands hovedstad har i løpet av de siste årene blitt stadig mer populært, på grunn av prisnivået. Tallinn er dessuten vakker og vel bevart. Middelalderhistorien merker du over alt. Gamlebyen er koselig med mange hyggelige restauranter og barer.

Riga – Latvia

Baltikum_Riga

En gang var Riga den største byen i kongeriket Sverige! Nå er dette et perfekt sted for kurs- og konferansereiser. Prisene her er betydelig lavere enn andre Europeiske storbyer. “Like elegant som Paris, like kosmopolitisk som Berlin og like bohemaktig som Praha”, skrev et tysk reiselivsmagasin. Latvias hovedstad er hetere enn noensinne. Spennende kulturliv, herlige kafeer, vakker arkitektur, brede avenyer og elegante butikker. Og et avansert natteliv. Den gamle hansabyen står med én fot i fortiden og én i fremtiden og imponerer sine besøkende på mange fronter. Kulturlivet blomstrer og kafélivet er kjempehyggelig. Riga har gjennomgått store forandringer i årene etter frigjøringen fra Sovjetunionen i 1991.

 

Kontakt oss!

 

logo

Comments are closed.