Book Now
Frankrike
Firmatur til Alpene eller Côte d’Azur? Frankrike byr på alt!

  • 22476412_l

Frankrike

from $90 /night
Frankrike blir aldri feil. Ta bedriften med til alpene, Nice, St. Tropez, Paris eller hva med Champagne?

Alpene, Nice, St. Tropez, Cannes eller Paris?

Reis hvor dere vil med TeamTravel i Frankrike – spesialisten på firmareiser i utlandet!

Paris

Paris er perfekt for konferansereiser. Ta en tur i Notre Dame, Louvre eller båttur med middag på Seinen. TeamTravel guider din bedrift gjennom imponerende kunst og arkitektur. Hva slår vel å nippe til et glass hvitvin å se på folkelivet i konferansepausen på Champs Elysses? Eller innta en deilig gourmetmiddag i Latinerkvarteret?

Nice

Det gode liv i Nice! Rivieraen får de ansatte i godt humør: En spasertur på strandpromenaden, lyden av bølgene mot stranden og duften av deilig mat som serveres á la Provençale. Det gamle ærverdige luksushotellet Negresco fra 1912 er litt slitt, men holder koken i nærheten av casinoet. Det finnes et utall andre gode konferansehoteller å velge mellom. TeamTravel hjelper din bedrift med å tilrettelegge for en uforglemmelig opplevelse, med god mat og nydelige viner. Spennende utflukter til lands og til vanns!
Vi har også turer til Cannes, St. Tropez og Monaco.

Le Mans

Hva med å oppleve byens legendariske billøp? Legg konferansen hit!
Monsieur Bollée plasserte en motor under bilpanseret som førstemann og det 24-timer lange billøpet tiltrekker seg tusenvis av motorentusiaster hvert eneste år. Le Mans har mange attraksjoner: Musée de l’Automobile, en storslått middelalderkatedral og en vakker bydel med unik arkitektur helt tilbake fra gotikken. Byen er også kjent fra romertiden.

Chamonix

Chamonix er en av de mest kjente alpebyene og et fantastisk skieldorado, omkranset av fantastiske fjell. Om sommeren kommer klatrere fra hele verden for bestige Mont Blanc’s myteomspunnede topper. Byen ligger i området Haute-Savoie i det østlige Frankrike, ikke langt fra Sveits og Italia – og kun 1 time og 15 minutter fra Genève flyplass. Skikjøringen er Europas nest høyeste. Fra Aiguille du Midi kan du stå på ski ned offpiste-ruten Vallée Blanche fra hele 3.842 meters høyde. I Chamonix finner du også et enormt utvalg av barer og restauranter av ypperste kvalitet. (Kilde: Alpene.no)

 

Kontakt oss!

 

logo

Comments are closed.