Book Now
Nyheter
Spania frister med nye reisemål

Cava, spanske kjøttboller og spennende reisemål, ble servert under Spaniadagen i Gamle Logen. – Nordmenn elsker Spania, det er jo deres andre hjemland, sier han som selv er fra Toledo, ca syv mil sør for Madrid. – Det er dit dere bør reise, ler han patriotisk og gleder seg til Champions League. Selv heier han på Atlético Madrid. Madrid har så mye (i tillegg til to lag i semifinalen i Champions League). Nordmenn er veldig opptatt av å reise til Barcelona. Flere bør også ta turen til Madrid og områdene rundt som har så fantastiske opplevelser å by på, mener Nombela. – Hva er ditt beste reisetips i Spania? – Extremadura, uten tvil. – Que? – Det er vakkert og ukjent for de fleste nordmenn. Regionen ligger vest, ikke langt fra Portugal. Må bare oppleves, frister han. Florian Porsche presenterte Primecava, 52 Cava-bodegaer i Catalonia, under mottoet: «Ingen ting er for smått til å feires». Han vil vi skal reise hit: Penedès. Spise lunsj mellom vinrankene, delta på eksklusive turer med mulighet til å lage egen cava. Få utallige gastronomiske opplevelser. Herfra er det heller ikke lange veien til mer kjente badesteder og Barcelona. For fjerde året på rad, inviterte […]

Workation i Valencia

Hola! Spanias tredje største by er en glemt perle: Dra til Valencia og opplev fantastisk arkitektur, den pittoreske gamlebyen og nydelige vingårder!

Sparer penger i utlandet

- Reduserte kostnadene med kr 250 000 – 550 000 på ett arrangement!
Opptur for de ansatte og gøy for sjefen! Hotell, mat, vin og utgifter til konferansen er som regel alltid billigere i utlandet. Reduser konstnadene – dra ut på tur!

Sammen skal vi bygge!

Byggeriet på Solkysten: Over 100 deltakere, både ansatte, ledsagere og leverandører, gjennomførte et tettpakket program med faglig innhold og gode opplevelser i Puerto Banus.

Kick-off på vingård

Hvem har vel ikke drømt om det gode livet i Toscana: Duften av lavendel, vakre vinranker og olivenlunder så langt øyet kan se. I skjønn forening med faglig påfyll og hyggelig samvær med kollegaer eller kunder?

Debattleder og web-TV

Trenger din bedrift debattleder til seminaret eller konferansen? Det ordner vi!
TeamTravel tilbyr også streaming, web-TV-reportasjer, mediekurs og medietrening.

Ski-VM i Falun 2015

Heia Bjørgen, Johaug & Northug! TeamTravel inviterer din bedrift til Ski-VM i Falun, i perioden 17. februar til 1. mars! Få VM-programmet skreddersydd for din bedrift: Konferanse, kick-off, event eller styremøte?

Først styremøte, så Messi, Martin og Ronaldo!

Hva med å legge neste styremøte eller konferanse i utlandet og kombinere det hele med en tur på fotballkamp? Spennende opplevelser venter i Barcelona og Madrid.