Book Now
Storbyer
”Er du lei av London er du lei av livet!”

  • 14933416_l

Storbyer

from $110 /night
TeamTravel flyr din bedrift dit dere vil. Ta kontakt med oss for et skreddersydd tilbud. Kurs, konferanser eller styremøter. Dubai eller New York?

New York, Dubai eller Havanna?

TeamTravel tilrettelegger firmaturer over hele verden. Spesialisten på firmareiser i utlandet!

London

Pulserende London byr på det meste! Et politisk- og finansielt sentrum. City gjør London til en av de mest populære storbydestinasjonene for norsk næringsliv.
Trendy uteliv, shopping, finkultur, fotball og mørkebrunt publiv.  You got it all! Enkelt og billig eller eksklusivt og elegant? TeamTravel legger løypa for din bedrift i London.

 

Amsterdam

Den nederlanske hovedstaden lokker med shopping, vakre kanaler og imponerende arkitektur. Amsterdam er mye mer enn red light distrikt.
Amsterdam har faktisk flere kanaler enn Venezia og det omfattende systemet har eksistert i over 400 år! I Amsterdam er det nesten like mange sykler som antall innbyggere. Kunstneren Van Gogh er Amsterdams store stolthet og byen egner seg godt til kurs og konferansereiser.

 

Paris

Paris blir aldri feil, uansett om det er snakk om romantisk partur eller kurs- og konferansereiser. Ta en tur i Notre Dame, Louvre eller båttur med middag på Seinen. TeamTravel guider din bedrift gjennom imponerende kunst og arkitektur. Hva slår vel å nippe til et glass hvitvin å se på folkelivet i konferansepausen på Champs Elysses? Eller innta en deilig gourmetmiddag i Latinerkvarteret?

 

Roma

”Den evige stad” De fantastiske bygningene slår i mot deg, der du vandrer gjennom historien , i en av verdens vakreste byer! Alle veier fører til Rom – med god flyforbindelse fra hele Norge. Roma er en verden i seg selv. Petersplassen og Vatikanet eller Piazza Navona. Pantheon, Forum Romanum, Colosseum og Spansketrappen med motehusen rett nedenfor trappetrinnene: Gucci, Armani og Versace. Fotball, vin, is og pasta. Natteliv i Trastevere, lunsj i Villa Borghese. Her er det uante muligheter. Kast en lykkemynt i Fonta De Trevi – den legendariske ønskebrønnen der Anita Ekberg badet i Fellinis berømte film «La Dolce Vita». Forza Italia!

 

Lisboa

Romatiske Lisboa! Den sjarmerende havnebyen er en juvel som passer ypperlig for kurs- og konferansereiser. Med sin unike arkitektur og rike historie har Lisboa vokst til å bli en fantastisk by. Her er det yrende folkeliv, moderne konferansehoteller og duket for mange spennende utflukter.

 

Dublin

Hyggelige puber, deilig øl, livlig tradisjonell musikk og U2!
Bono & Co har til og med sitt eget rockehotell midt i hjertet av Dublin. En by som byr på spennende kultur og historie. Dublin er kjent for den mørke øltypen Guinness. Hva med å ta med reisefølget på en tur til Guinness Storehouse? Her får dere en guidet tur gjennom Guinness historie og lære om ølets produksjonsprosess fra start til slutt. Turen avsluttes i syvende etasje på Gravity Bar, hvor dere kan nye utsikten over Dublins skyline. Whiskey-museet Old Jameson Destillery er også verd et besøk.

 

Berlin

Etter murens fall har hovedstaden i Tyskland utviklet seg til en storby det virkelig er verd å besøke. Mange av de historiske bygningene i Berlin ble ødelagt og skadet under andre verdenskrig, men det er fortsatt mye å se. Hippe Berlin tar gjerne i mot din bedrift på et profesjonelt kurs- og konferanseopplegg.

 

København

Smukke København er populært! Det er deilig for norsk næringsliv å legge kurs- og konferansereiser til København. Spesielt den korte avstanden gjør dette attraktivt.
København byr på bra shopping i Strøget. Det er kanskje på tide å utforske den trendy bydelen Nørrebro – med designerbutikker, antikviteter og populære kafeer. Men de fleste har vel allerede sine favorittstesteder, enten det er i Nyhavn eller på Tivoli. Lune smørrebrød og en bayer gjør konferansen til en fest. København er hyggelig!

 

Stockholm

Stockholm er innbydende, vakker og trendy! Kanskje den byen i Skandinavia som har aller mest å by på. Sverige er vår største handelspartner og mange bedrifter velger nettopp Stockholm for kick-off og konferansereiser. En middag i Gamla Stan, båttur i skjærgården, kombinert med et besøk i Globen på hockey eller konsert er ikke å forakte.

 

Athen

Athen er på vei opp igjen, etter tøffe tider. Tusenvis av historiske og arkeologiske monumenter og imponerende severdigheter venter på dere! Historien strekker seg mer enn tre tusen år tilbake i tid. En perfekt ramme for kurs- og konferansereiser, hvor selve grunnlaget for den vestlige sivilisajsonen ble lagt – og demokratiet født.
Athen er kjent for sitt yrende natteliv på utallige barer og nattklubber.

 

Milano

Kombiner kick-off, kurs- og konferanser med en tur på Monza-banen eller fotballkamp! Milano har vært en spennende og livlig by helt siden det ble hovedstad i den vestlige halvdelen av Romerriket. Byen er kjent for å være en moderne metropol, og ikke minst kjernen i italiensk kultur og media. Milano sjarmerer med sin eleganse, energi og internasjonale preg. Imponerende arkitektur og samtidskunst, utallelige kunstverk, verdensberømte La Scala, katedralen Duomo di Milano. Selvsagt bør dere også ta en tur innom alle motehusene som ligger på rekke og rad.

 

Wien

Et besøk i operaen, Wiener Stadtoper er et must! Dette er en metropol av kunst og kultur. Med over 15 000 konserter, teater- og operaforestillinger i året, har Wien posisjonert seg som Europas musikkhovedstad. Her får du oppleve en fantastisk arkitektur, majestetiske palasser og slott, flotte museer og mye kultur, og ikke minst smake på verdenskjente Stelze og Sachertorte.

 

Budapest

Den elegante storbyen Budapest overrasker med fantastisk arkitektur! Ungarns største by og landets hovedstad er rik på historiske severdigheter og kultur. Budapest var opprinnelig to byer beliggende på hver sin side av Donau, Buda og Pest. Byene ble samlet til en storby i 1873. I dag er flere deler av Budapest tatt opp på UNESCOs verdensarvsliste. Det gjelder slottshøyden med Buda-slottet, breddene langs Donau og den flotte avenyen Andrássy.
Budapest er kjent for sine mange Spa- og badeanlegg med helsebringende termalvann. Storbyen har også et rikt uteliv med noe for enhver smak. Her er det dessuten billig shopping og billig tannlegebehandling!

 

Praha

Praha er uten tvil en av de aller vakreste byene i Europa. Byen som er delt i to av elven Moldau, er en av de mest spennende storbyene i sentral-Europa. I den tsjekkiske hovedstaden finner du en rekke severdigheter og museer, i tillegg til gode shoppingmuligheter og et pulserende uteliv. Opp gjennom historien har storbyen hatt en sentral rolle som sete for fyrster og konger. Storbyen hadde på 1300-tallet en av sine bedre perioder hvor en rekke av byens største attraksjoner ble bygget som blant annet Karlsbroen og St. Vitus-katedralen. Praha var i sin tid Europas tredje største by.

Dubai

En kryssning mellom det arabiske og Las Vegas. Solfylt luksus og eksotiske opplevelser!
Øyriket The Palm, verdens høyeste bygning, Burj Kalifa og det velkjente Seilet, Burj Al Arab-hotellet slår i mot deg som et drømmeland. Du er i Dubai.

På Jumeria Beach bor bedriften luksuriøst på femstjerners hoteller som gjerne koster litt mer enn hotellene i City. Hotellene er hypermoderne og passer ypperlig til kurs- og konferansereiser. Flyprisene er nå betraktelig billigere enn tidligere. Når mørket senker seg blir dere hensatt til tusen og én natt. Det er utallige spennende utflukter å være med på, alt fra ørkensafari til gullmarked og ikke minst: Badetemperaturen er som fløyel! Ta dine ansatte med på en uforglemmelig opplevelse i Dubai!

 

New York

New York, New York, ord blir overflødige! Du har allerede vært her så mange ganger før, gjennom alle filmene og ikke minst TV-seriene – i byen som aldri sover. Du kjenner deg igjen nesten over alt i The Big Apple, selv om du aldri har vært her før.
På Manhattan, i Central Park og Soho. Elsker du New York, får aldri nok! Ta med bedriften på kick-off, kurs- eller konferanse. Vi i TeamTravel tilrettelegger uforglemmelige opplevelser for din bedrift.

 

Los Angeles

Englenes by, fimens by, drømmenes by! Selve drømmeland.
Underholdningsindustrien med Hollywood i spissen tiltrekker seg horder av håpefulle. Hva med å overraske de ansatte i din bedrift eller styret med en tur til L.A.?  Los Angeles er solrikt hele året, og har en gjennomsnittstemperatur på rundt 15 grader selv om vinteren.

Rio de Janeiro

Samba, fotball, karneval, Copacabana og Ipanema. Fotball-VM er overstått, neste gang er det Olympiske Leker i 2016. La dine ansatte få oppleve Maracana Stadion og Sukkertoppen. Rio har mye å by på.  TeamTravel arrangerer og tilrettelegger alt for din bedrift før, under og etter OL!

 

Istanbul

Midt mellom to kontinenter ligger magiske Istanbul. Dette er en smeltediger av kultur og historie. Denne tyrkiske byen er et historisk veikryss mellom øst og vest. Istanbul har mye å by på og bør oppleves!

Beijing

Den forbudte by, Den kineskske muren og Sommerpalasset. Norsk næringsliv har mye business i Kina, til tross for det noe anstrengte forholdet til norske myndigheter, etter forrige fredsprisutdeling. Beijing er i sannhet en by som kombinerer det historiske med det topp moderne. Hovedstaden i Kina frister med hyggelig uteliv, gode shoppingmuligheter og meget god lokal mat, i tillegg til alt av internasjonale hurtigmatkjeder, for deg som ikke våger lokale restauranter. Beijings severdigheter er  av aller ypperste klasse.

 

Kontakt oss!

 

logo

 

Comments are closed.