Book Now
Workation i Valencia
IMG_2860
Workation i Valencia

IMG_2860 Valencia seiler opp som en av Europas heteste storbyer! Proffliv er bare fornavnet, hvis din bedrift legger konferansen hit. 

Valencia byr på topp moderne fasiliteter og en unik opplevelse – både for konferansedeltakere og ledsagere. Jo da, John Carew er fortsatt fotballkjendis i Valencia, selv om det nå er ti år siden proffoppholdet i byen (2000-2004). Hotel Sercotel Sorolla Palace, vis a vis Valencia Convention Center, er et bra stoppested for konferansereiser. Valencia ligger ca halvannen times kjøretur nordover, fra flyplassen i Alicante. Noen flyselskaper har også direkteflyvninger til Valencia.

IMG_3135               IMG_3141

I Spania spiser spanjolene middag i halv ti-tiden om kvelden og vi ville ikke være dårligere. En av de beste og mest kjente tapasrestaurantene, Maridaje Restaurant, byr på de herligste delikatesser.

Den spektakulære forvandlingen

Det er design over alt i Valencia. Det futuristiske møter det antikke – på en unik og spennende måte. TeamTravel med følge, startet dag 2, med sykkeltur gjennom sentrum. Langs det gamle elveleiet som er omgjort til en fantastisk fritidspark med tennisbaner, lekeparker, jogge- og sykkelløyper. I 1957 gikk elven Turia over sine bredder, mange menneskeliv gikk tapt, da vannet sto fem meter opp – og spanske myndigheter bestemte at elveløpet måtte flyttes.

Franco ville ha motorvei her, men folket i Valencia vant fram med sine grønne krav – og elveleiet skiftet farge fra blått til senere å bli en fantastisk grønn lunge som strekker seg nedover mot Ciudad de las Artes y las Ciencias.

Wow, fremtidskomplekset må oppleves!

En arkitektur som gjør de fleste turister og konferansedeltakere stumme av beundring.

IMG_2870IMG_2854

Her ligger blant annet en spektakulær operabygning, Europas største akvarium, vitenskapsmuseeum, kunstsenter, IMAX-kino – og om kveldene er det full fres på et stort utendørsdisco som selvsagt også byr på latinorytmer. Dette utenomjordiske fremtidskomplekset må bare oppleves!

Det er mulig å leie å konferanserom midt i akvariet.

IMG_2919IMG_2911

Valencia byr på et herlig pulserende uteliv i gamlebyen – og deilig strandliv på lange og brede Malvarrosa Beach. Det er topp shoppingmuligheter! Storbyen byr på det meste og har selvsagt en flott kongelig Marina, i tillegg til en lang rekke gode restauranter og barer. Det aller beste innen vin/gastronomi.

IMG_3047

Vi anbefaler Restaurante Ampar som ligger i første etasje i Hotel Hospes – Palau de la Mar. Ypperlig for dere som også ønsker å bo litt ekstra flott og spesielt, rett ved den grønne ”elvebredden”. Her er det også topp konferansefasiliteter. Passer bra for styremøter av ymse slag og for konferanser på under 40 personer.

IMG_3095

Restaurant La Lola byr på deilig mat i et trangt smug i gamlebyen, med der til hørende flamencoshow. Smak av det verdensberømte Agua de Valencia i sene nattetimer, på Café de las Horas, er et must!

IMG_3104         IMG_3071

På tur i Cava-land!

Vi tar gjerne med TeamTravel-følget vårt på vinsmaking i Cava-land. Se videoen! Den ene appelsinlunden passerer etter den andre, før vinrankene står tett i tett. Vi er på besøk «hjemme hos» hyggelige Alvaro Faubel som er medeier i DOMINO DE LA VEGA. Han påstår at nettopp hans Cava er kåret til Europas beste! Den er å få kjøpt på polet i Norge også. Bedøm selv!

IMG_2967           IMG_2979

Det du ikke vet om vin før du går herfra, er neppe verd å vite. Alvaro pleier forresten å lure besservisserne med å skjenke den samme vinen i fire forskjellige glass (forskjellig størrelse og utforming på glassene). Selv amatører kan både lukte og smake forskjellen, på akkurat den samme vinen. De fleste han lurer, forteller med overbevisning at det faktisk er fire forskjellige viner.

– Noen ganger lar jeg noen av dem bare tro at de har rett, spesielt hvis det er konsernsjefer innom, jeg vil jo nødig de skal bli forlegne overfor sine egne ansatte, humrer Alvaro og skjenker villig vekk.

IMG_2970

Visste du forresten at vi bør gå til innkjøp av champagneglass som har en liten krystall i bunnen av glasset? Da står boblene virkelig som en lysfontene, i motsetning til i helt ”vanlige” champagneglass, hvor boblene dør mye raskere ut.

Andre severdigheter som gjør Valencia til et fantastisk sted for opplevelser, kurs- og konferansereiser er Bioparken og Albufera Natural Park.

IMG_2902      IMG_2875     IMG_3093     IMG_2877

Dra til Valencia!

TeamTravel skreddersyr programmet for din bedrift: Fly, transfer, hotell, lunsj, middag, konferanser, utflukter, vingårder, restauranter, natteliv.

Moderne hoteller med bra konferansefasiliteter.

IMG_2834

Mediekurs og medietrening

Vi har blant annet spesialisert oss på medietrening og mediekurs i Valencia. Noe for programmet i din bedrift, på neste konferanse, kick-off eller styremøte?

Ta kontakt med TeamTravel!

image001

Anita Fleime-Dahl anita@teamtravel.no

logo